-----------------------------------
jimao22
01 Aug 2013 20:52


-----------------------------------
Asa cum am mai spus, lipsa cronica de timp ma face sa aman uneori nepermis de mult anumite proiecte, iar asta e unul dintre ele.
Ieri seara am luat hotararea sa nu plec de langa strung si freza pana nu termin tot ce e important la OAG asa ca am plecat de la firma la 1 noaptea (tot nu era cer senin sa vad ceva la stele).
In principiu am cam terminat OAG-ul, ce urmeaza sa mai fac maine fiind lipitul prismei cu reflectie totala pe suportul sau cu un silicon negru (am aflat ca astfel creste contrastul razei de lumina reflectate), vopsitul in negru (nu mai am rabdare si nu am nici materialele necesare unei brunari) si apoi probele practice.
Am constatat cu ocazia asta ce inseamna lipsa indemanarii in proiectare (o multime de greseli mi-au iesit pe nas ieri si azi) si lipsa de antrenament la lucrul cu utilajele. Asta din urma, incet-incet se corecteaza cu orele de lucru. Mai rau ma oftic de prima problema, fiindca nu ar trebui sa fie asa...
Montatul OAG-ului pe roata nu e lucru simplu in varianta de fata, fiindca am vrut sa nu fac nici o modificare la roata care sa fie ireversibila (gen gauri sau alte d-astea), dar daca e ok, merita efortul.
Am folosit de asemenea niste solutii de imbinare care nu-mi prea plac, cu adezivi - dar nu aveam prea multe optiuni date fiind materialele avute la dispozitie.
In fine, OAG-ul este gata si asa arata la final.
Am sa mai postez odata sa va arat cum este vopsit si niste teste cu el intr-o seara cu cer senin (in week-end-ul asta sper).