-----------------------------------
Doru Dragan
28 Aug 2013 08:38


-----------------------------------
Omul nu e chiar asa de inspaimantator. Viata in totalitatea sa este. Procesele biologice sunt unicele care sfideaza entropia. Mecanismele instinctului de supravietuire (a individului si a speciei) sunt teribile. Pe langa multe alte idei preconcepute avem si unele legate de anumite animale care ni se par blande si dragalase. Am citit candva pe undeva ca daca cineva ar observa cu atentie comportamentul vrabiutelor, turturelelor sau al cerbilor si caprioarelor ar fi ingrozit :shock: Ne inspaimanta fiintele din PROMETEUS sau ALIEN doar fiindca sunt complet necunoscute, au fost create special sa provoace groaza. Nu cred ca vreo specie inteligenta ar crea asemenea fiinte doar ca sa ne extermine pe noi pentru ca apoi sa ramana pe cap cu asemenea dihanii. Noi oamenii suntem mult mai creativi. Dupa bomba A am creat bomba H si dupa aia bomba N (neutroni). Dar nici astea nu-s chiar asa periculoase :) Pe mine ma ingrozeste Kaufland :roll: Animalele obisnuite ies la vanatoare, omoara pe cineva si-l mananca. Noi suntem in stare sa facem crescatorii, abatoare si sa depozitam la frig sa fie acolo ... in caz ca ni se face foame :lol: Nu cred ca Universul e chiar asa simplu cum e prezentat in PROMETHEUS. Mai degraba cred ca se apropie filmele care prezinta mai multe rase de fiinte inteligente care sunt in competitie galactica. Iar noi suntem prinsi la mijloc :twisted: