-----------------------------------
Erwin
18 Sep 2013 01:26


-----------------------------------
Merci, neox!
Da, la mână le-am tăiat majoritatea, cu pendularul liber dar cu o pânză de&#537;teaptă cu două rânduri de din&#539;i de la Wolfcraft. M-a ajutat frate-meu să tai câteva placi cu ferestrăul lui circular, din care am făcut lateralele cutiei la primară care trebuiau să fie riguros egale ca înăl&#539;ime precum &#537;i montantul lateral mobil, dar restul le-am tăiat la mână, inclusiv găurile rotunde. Am mai folosit la găurile mici un ferestrău de traforaj electric împrumutat tot de la frate-meu dar cele din placaj gros tot cu pendularul le-am tăiat, chiar &#537;i inelele pentru &#539;eavă. 

Sper ca parasolarul să fie OK, a&#537;a era &#537;i modelul lui Ross Sackett după care m-am inspirat &#537;i fiind curbat chiar dacă este în drumul optic spike-urile vor difuza. La o adică s-ar putea monta &#537;i mai departe dacă deranjează. Urmează să acopăr cu solartex &#537;i bra&#539;ele suportului secundarei. 

Am la îndemână bai&#539; praf pe care îl pot folosi în ce concentra&#539;ie vreau, pentru tonuri mai deschise sau mai închise. Cred că ar merge super un mahon. Lacul ce-l am este incolor dar după aplicare lemnul apare mai închis la culoare. Păr&#539;ile dinspre oglinda primară trebuie înegrite a&#537;a că probabil voi folosi negru mat pentru ele. Nu &#537;tiu dacă peste lac mai merge dat cu bai&#539; la partea de jos pe care am lăcuit-o deja?