-----------------------------------
Dan Vasiliu
24 Sep 2013 19:42


-----------------------------------
Sunt destul de multe site-urile care se ocupa de subiect. Abordarile sunt unele mai simple si unele mai sofisticate. Eu am preferat, dupa ceva ani de studiu (nu chiar sustinut  :lol: ), sa dezvolt varianta de la AAVSO. Am ales pentru prelucrarea informatiei SpectrumLab pentru ca am gasit si multe explicatii privind fenomenul. Pana la urma conteaza si ceva rezultate. Eu mai am putin de "tunat" dispozitivele mele si o sa incerc sa trec la interpretarea rezultatelor. Partea cea mai importanta a fost sa gasesc locul "linistit" in care sa amplasez echipamentul. Un subiect foarte important a fost accesul online la date. Nu locuiesc la "mosia" mea de la Branesti. Am doar o gradina, o terasa, gratar, o rulota si sculele de pescuit  :wink: . Locul este deocamdata foarte bun si "linstit" - semnal la mobil cam deloc, semnal pentru internet doar modemul  Anydata de la Romtelecom cu 0, ... download si cam 0,1-0,2 upload. Problema am rezolvat-o si o sa descriu in postarile ulterioare cum am procedat. Acum am viteza de download de aprox. 3Mps si upload, in vremurile bune, de aprox. 0,6-0,8 Mps.

Voi reveni.  8)