-----------------------------------
Dan Vasiliu
26 Sep 2013 20:50


-----------------------------------
Buna Erwin.

Asa cum am precizat UPS-ul era mai scump si momentan inutil. Cand cade curentul in zona tine cu ora sau orele. Nu ma ajuta prea mult latenta UPS-ului. Aparatura, mai putin antenele, sunt intr-o rulota care are o baterie speciala pentru rulote (optimizata pentru cicluri de descarcare-incarcare) si care trebuie sa tina in functiune si eventuale dotari (minifrigider, incalzire etc.). Initial am vrut sa o folosesc dar se cam "incalzea instalatia". Am renuntat pentru a nu provoca un incendiu.  :lol: 
Intre timp am gasit prin pod un HUB Genius care merge la 10Mbps (suficient pentru viteza de net de acolo). Am conectat routerul la HUB si am mai pus un desktop mai vechi (Dell Optiplex G620) la care am atasat doua webcamuri pentru supravegerea proprietatii. Folosesc pentru conectare TeamViewer si functioneaza OK. 

Problemele cu conexiunea inca nu s-au terminat. Urmeaza problemele 4 (blocarea in timp a routerului sau hubului) si 5 (blocarea in timp a unui calculator) cu rezolvarile gasite de mine. Cum prind ceva timp revin cu detalii.