-----------------------------------
stelaru
26 Sep 2013 21:13


-----------------------------------
Ai dreptate, voi reveni (daca voi avea timp) si cu detalii, foto etc.

Totusi, experienta proprie in astfel de cazuri (instrumente ieftine pentru incepatori) cred ca e mai importanta decat descrierea detaliilor tehnice.  

Un profesionist avansat, care ar sti sa se ocupe de aspectele tehnice nu si-ar pierde timpul cu un review la un instrument de 300 de lei.

Pe de alta parte, cei care si-ar pierde timpul cu asa ceva, nu sunt profesionistii, ci incepatorii. Adica fix aia care nu si-ar permite analize tehnice detaliate.

Contradictia asta a facut ca instrumentele ieftine sa nu prea fie analizate iar unii chiar s-au orientat spre instrumente scumpe (de care de fapt nu aveau nevoie) si pentru ca review-urile le-au dat o aparenta siguranta.

Eu stiu cateva cazuri de incepatori care au cumparat instrumente complicate, cu GOTO si tot felul de giumbuslucuri, care au costat o gramada de bani, dupa care si-au dat seama fie ca nu au timp sa le foloseasca, fie ca de fapt nu le pot folosi la capacitatea lor din multiple motive, de la dificultati in invatare la greutate excesiva.

De aici si idea review-ului la un instrument ieftin.