-----------------------------------
Mars Boy
26 Oct 2013 15:33


-----------------------------------
Ideea e ca,intentionez sa comand binoclul online,fiindca nu stiu sa fie un magazin cu binocluri prin Arad,in legatura cu adaptorul de fixare din metal,gen acesta ? http://astromagazin.ro/accesorii-binocluri/402-adaptor-trepied-metalic.html , sau daca ai putea sa imi sugerezi cateva optiuni,nu prea am ideee cam cum arata sau unde pot gasi unul,ma gandesc sa fie compatibil.

Da. Exact de acela am si eu. Este compatibil cu orice binoclu si orice trepied foto. Alte optiuni la adaptor nu sunt. Acela este peste tot. Este obligatoriu daca folosesti si trepied. Cel din plastic ( care costa 40 lei pe site ul mentionat de tine ) cu care vin binoclurile ( daca vin si cu acela ... in general doar cele de 70mm au inclus in pachet ) este foarte slab si tremura din toate incheieturile la greutatea unui binoclu de 70mm. Practic iti anuleaza stabilitatea trepiedului. Poti comanda si binoclul online dar sunt cazuri in care ajung decolimate daca curierul arunca pachetul in duba ca la olimpiada. Dar poti sa il returnezi fara probleme. Dar sansele sunt mici totusi sa se intample asta. Bafta si posteaza daca mai ai nevoie de sugestii sau ai intrebari !