-----------------------------------
Ktulu
01 Noi 2013 11:36


-----------------------------------
Salve!

Mi-a venit ocularul din garan&#539;ie vineria trecută, doar că am uitat să vă scriu. Am &#537;i plecat în week-end cu el la Csb, pentru observări.
Scriindu-le, ca să-i întreb care a fost solu&#539;ia adoptată de magazin, mi-a spus secretara că, din câte &#537;tie ea, au schimbat ocularul cu totul - asta apropo de ce scria un coleg de forum aici, referitor la capitalism  :wink:  .

Noul ocular nu mai prezintă petele respective &#537;i se vede oricum, ca &#537;i prin celălalt, foarte bine. Se pare că, într-adevăr, petele nu făceau mare diferen&#539;ă (aproape deloc) la observări. Dar era acel sentiment... În&#539;elege&#539;i voi!

Că acum mă cam gândesc să-l vând, împreună cu Orion Barlowul de 3x, fiindcă a&#537; vrea să trec la altfel de scule, asta-i partea a doua  :mrgreen:  .

Oricum, cei de la magazinul de peste grani&#539;e au rezolvat foarte frumos problema, jos pălăria! Doar Po&#537;tei Române i-a luat în total 1 săptămână, de când am depus pachetul &#537;i până i-a dat liber de la Bucure&#537;ti. În schimb, s-a întors cu UPSul, în 3 zile. Totul a fost gratis.