-----------------------------------
Mars Boy
11 Noi 2013 12:22


-----------------------------------
Cu respect Mircea/Domnul Mircea, 

     Nu stiu cati ani si experienta in domeniu opticii ai/aveti dar am observat ca si intr un thread in care am postat si eu ai/ati avut de obiectat ceva asemanator. Vreau sa te/va anunt ca daca o persoana s a inscris recent pe forum asta nu inseamna ca nu are experienta in domeniu. Mai sunt si tipi care au terminat IOR ul de exemplu ... si care pana acum "cateva luni" nu au avut prea mult timp pentru domeniul astro. Alt lucru de mentionat este ca unii moderatori de aici prefera sa aiba obiectii nejustificate la recomandarile unor persoane ... si este pacat pentru ca sunt unele prsoane care in "cateva luni" invata cat altii in cativa ani. Stiu ca suna paradoxal dar este un adevar. Pacat ca acei moderatori care fac trolling ( comentarii nejustificate, off topic ) nu dau mai deloc sfaturi acelor persoane care posteaza in threadul destinat acestui lucru. Este corect, sa nu dai sfaturi atunci cand nu esti in domeniu/subdomeniu ( puteti vedea ca eu nu am dat sfaturi niciodata in astro-foto ci doar in partea de instrumente optice la care am si pregatirea necesara ( mentionata mai sus ) ). Dar in acelasi timp este adevarat ( din pacate ) si faptul ca e mai frumos sa postezi in threaduri de genu "observatii astro avansati " decat in "achizitii instrumente" unde ... in 90 la suta din cazuri ... repeti lucruri... . Mai pe scurt: Omul de pe forum nu trebuie etichetat dupa numarul de zile si de posturi pe care le are, ci dupa experienta acestuia in domeniul respectiv.

                                                                                                 Stima