-----------------------------------
Mars Boy
12 Noi 2013 11:39


-----------------------------------
Mars boy

Dar ce te superi dragule,eu nu-i impiedic pe acei nemoderatori sa-si aduca contributia la savurarea cornetului meu de popcorn.

Si daca tot iti place sa personalizezi,sa stii ca afirmatia:

''Daca pe viitor o sa iti pui goto si o sa faci astrofoto nu o sa ai cum sa folosesti corector din cauza f/d=8''

este colosala,ar lua precis  premiul Nobel  pentru umor!

Bazai de nerabdare sa vad ce ai mai invatat .''Show must go on''!

Mircea Eticheta (care nu a terminat IOR-ul)

       In primul rand vreau sa va anunt ca nu eu am facut afirmatia respectiva ... intrucat nu prefer sistemele goto ( din cauza portabilitatii ) si automat nici nu sunt in domeniul lor. De astrofoto am vorbit in postul anterior. Ar fi bine sa fiti destul de rabdator pentru ca o sa procedez cum a procedat un coleg tot de aici cu care m am intalnit la un magazin destinat opticelor din bucuresti ... se stie el care ... incepe cu i si se termina cu e ( nu ca nu ar fi permisa reclama aici... ). Nu mai tin minte cum venise vorba dar omu nu mai posteaza din motivul pe care il am si eu ... oameni aparent cunoscatori ... care fac trolling .... in loc sa fie ontopic... omu se saturase .... prima oara cand a zis am zis ... omu nu stie ce vorbeste ... "pe astronomy ??" .. se pare ca da ... din pacate. Deci in consecinta eu va urez bafta la bazait pana gasit pe alt om dispus sa ajute pe altii cauia sa ii serviti o portie buna de trolling.

                                                        Stima.