-----------------------------------
Stanescu Octavian
21 Noi 2013 13:22


-----------------------------------
Eu nu ma prea bag in discutii ca stiu ca nu va iesi nimic decat ca o mana de oameni visesaza si au intrat   doar intr-o febra a scrisului pe forum . dar cand va fi vorba de pus banul va fi liniste iar daca vine cadou la mana intinsa va fi bataie . sa nu fie asa cum zic ar fi bine dar ne cunoastem prea bine natia ...
cine are putere financiara isi face singur observator cu scule scumpe (desigur la pretul unei masini de lux care sunt zeci de mii sute de mi in Rom)fara sa zica prea multe cum se aude car ar fi 2-3 prin tara .
Eu pot face 600mm  RC Cass Newton  . sa nu se inteleaga ca doresc un contract . am de lucru mai mult de cat pot face . 
aici in zona  eu pun optica 600  f/4.5 cass corectat ca RC   -Newton  si altii fac caroseria OTA   mai lipseste cineva sa puna o montura de firma zdravana si buna . daca nu facem noi cumva si o potcoava ecuatoriala . pentru mecanica ar pricepere si masini unelte CNC la motorizare go- to mai greu .
Dar nu ma bag sa bat drum mai mult de 150km in jur TM ca amplasare . Locul sigur deocamdata e la Doru la Ilidia e intuneric dar inaltime nu( 200m ) am dori sa si facem transportabil in locuri deosebite ca M Mic -Tarcu la 1800-2000m  masini care sa duca sunt montarea nu cred ca ia mai mult de 2-3 h
Ca participanti ar fi oameni din astroclubul Antares Altair.  
Cu deplasarea in munti m-am lamurit ca nu se poate decat o data de doua ori pe an permite vreme deosebit de prielnica cu 3-4 zile de cer senin si doar vara  iarna zapada nu curata nimeni pt acces la 1800m .   asa e peste tot  Tansalpina Transfagarasan M Mic  se inchid din nov-mai iunie.