-----------------------------------
Sarrah
05 Ian 2014 23:27


-----------------------------------
Stiam ca a dat "pe mana femeilor" destul de multe oglinzi si, cum femeile sunt indemanatice (!) au incendiat toate corabiile inamice.
Acum nu stiu numarul oglinzilor, admitem ca femei erau destule pe acea vreme :lol: 
Cred ca a pus femei ca-s mai fricoase si, de frica, au focalizat bine.

Am glumit un pic, dar asa stiu ca femeile aveau muuulte oglinzi.
Nu stiu daca aveau la indemana suficiente oglinzi, dar admit.
Admit si ca ar fi fost posibil sa incendieze corabiile, dar inamicul avea posibilitatea sa vina ori din unghi mort ori cateva ore mai tarziu (sau mai devreme)
Daca admitem ca pot fi incendiate astfel corabii, probabil una sau doua au fost afectate (de incendii locale) si, cel mai probabil s-au speriat, fiind ceva nou pe vremea aceea.
Probabil ca e derutant doar sa fii astfel orbit, chiar daca nu iti provoaca arsuri lumina.
Posibil in prima faza sa fi fost mai mult elementul-surpriza, romanii nefiind chiar prosti au contracarat rapid asta, am spus mai sus cum ar fi putut-o face.
Am vazut si ceva experimente dar nu mai stiu daca un documentar sau la "distrugatorii de mituri" si s-au chinuit ceva timp sa incendieze o gramada de lemne de la 100 de metri parca.
Cred ca e posibil daca sunt suficient de multe oglinzi.
Doar cu una concava concentrezi raza numai pe propria nava, nu bate prea departe, s-a mai spus.