-----------------------------------
StarChild
12 Ian 2014 11:34


-----------------------------------
Mircea, departe de mine orice intentie de a arata cu degetul pe cineva. Am expus doar o situatie de care va trebui sa tinem cont la organizarea editiei a2a a acestei reuniuni. Din punctul meu de vedere intalnirea de anul trecut a fost perfect organizata, sau cel putin eu ca participant asa am resimtit-o.

Ideea e ce s-ar putea imbunatati ptr a fi mai usor si ptr organizatori, in fond,  acesta/acestia fac munca voluntara.

Oricum momentan se pare ca suntem 3 care ne dorim o noua reuniune..... "me, myself and I" :-|

Mircea, imi pare sincer rau ca nu ai venit, cum de altfel multi oameni "cu greutate" in sportul asta nu au venit anul trecut... dar cel mai tare imi pare rau ca motivul ptr care nu au venit nu a fost financiar sau similar, ci X nu vine daca vine Y si Z nu poate sta 2 zile sub acelasi acoperis cu Q... :-( asta e o chestie total neproductiva ptr comunitatea noastra... in fine, poate vom avea ocazia sa cadem la pace cand o sa stam la un pahar de vorba toti impreuna ...  din experienta proprie de pe alt forum pot spune ca oamenii de pe forum sunt in general mai buni decat par cand ii intalnesti fata in fata. Pe forum nu poti surprinde intonatia sau alt "cuvinte" din limbajul non-verbal, si astfel mesajele pot parea mult mai dure mult prea directe, de aici apare o oarecare agresivitate intre membri, plus ca in spatele unui nick fiecare poate sa se laude cu "cat o are de mare" :-). Chiar la Lisa anul trecut, un membru era tare deranjat ca a venit un altul.... la inceput.... ca duminica inaintea plecarii sa-l aud pe colegul spunand ca celalalt e chiar un tip Ok desi impresia initiala era alta .... nu dau nume, dar sunt "importanti" amandoi in comunitatea noastra...