-----------------------------------
jimao22
12 Ian 2014 18:33


-----------------------------------
Buna sa va fie inima,
Ideea de comitet e proasta, daca vrei sa ingropi o intiativa, creaza un comitet si pune-l sa o rezolve. Sau o comisie!...
Sincer, mi-a facut o mare placere sa ma ocup anul trecut de organizare si am facut-o cu toata inima, stiind ca una din calitatile noastre principale ca popor o constituie marea dezbinare. Am vrut sa dovedesc contrariul si sa creez conditiile coagularii unei miscari de masa la nivel de amatori in ale astronomiei (nu ca nu ar exista deja una, care e foarte buna, desi contestata - SARM) cu cei ce sunt activi pe forum. 
Si am facut-o cu drag pana la momentul celei de-a doua zile de la Lisa cand unul din membrii (marcanti as spune) participanti acolo a tinut sa dea cu mucii in fasole. Nu am vrut nicicum sa mi se ridice vreo statuie pentru efortul facut si implicarea materiala (nu numai ca am facut materiale publicitare pe banii mei si am facut un drum pana acolo sa vad conditiile, dar mi-am platit participarea ca oricare altul desi in general organizatorii nu fac asta), numai ca a fost destul de dureros sa mi se spuna ca daca au aparut cheltuieli suplimentare neprevazute, sa mi le asum fiinda e vina mea ca organizator. Lucru pe care evident l-am facut (partial, pentru a acoperi sumele pentru cei care nu au vrut sa mai dea nici un ban in plus).
Asa incat inca nu m-am hotarat daca m-as mai baga odata sa ma ocup de asta. 
Pe de alta parte, marea majoritate a participantilor au fost foarte multumiti si asta este partea cealalta a balantei. 
Asta e motivul pentru care m-am eschivat sa ma bag in discutii pana acum. 
Pe de alta parte, timpul trece si daca nu se face ceva, se rateaza oportunitatea. 
Am sa creez (ca moderator al acestei sectiuni) un alt topic unde sa splitez si topicul curent si care sa faca referire la intalnirea (intalnirile) de anul asta.
Numai bine.