-----------------------------------
ovidiuv
23 Ian 2014 16:31

Salutari din La Palma!
-----------------------------------
Buna ziua si scuze ca abea acum am aflat despre necesitatea de a ma prezenta, dupa ce am intrat pe forum in mai anul trecut! 

Desi in majoritatea timpului am fost si sunt astronom profesionist sau student in astronomie in mai multe tari (Romania, Canada, Africa de Sud, Chile si Canare) de la 15 ani am fost si am ramas in suflet si astronom amator, si din care cauza am tinut destul de strans legatura cu amatorii din Romania si inainte dar si dupa prima emigrare a mea :) in 1997.  

Sunt interesat de asteroizii apropiati de Pamant (proiectul EURONEAR cu care am colaborat foarte bine cu aproape 20 de amatori romani de-a lungul ultimilor 7 ani, in cea mai mare parte online gratie acestui extraordinar internet), galaxii pitice (in care lucrez in prezent cu un student de origine romana aici la ING in La Palma) dar si alte colaborari. Mai multe in CV-ul meu pe pagina mea, impreuna cu multe poze de la observatii din locurile pe unde pasii de astronom m-au purtat pe patru continente si trei insule! 

Va felicit pe toti ca aveti sau va faceti putin timp sa va uitati si sa va bucurati de minunile universului!