-----------------------------------
Alexandru Rautu
18 Ian 2007 19:40


-----------------------------------
Din pacate pe Abel l-am vazut postand si calcule matematice de o oarecare complexitate pe topicul despre precesie. Cel care face fizica descriptiva (narativa) sunteti mai degraba dumneavoastra. :(

Din pacate asta pot spune si eu ... si ca sa fac o paranteza; domnul Abel are si dreptate .... nu are ce demonstra atata timp cat vorbim de axiome, ca domnului Iacob ii place sa filozofeze, asta e ala treaba. Insa confuzia care s-a facut este urmatoarea ... domnul Abel vorbea de spatiul omogen folosinduse de axiomele bine cunoscute, iar domnul Iacob vorbea de alte axiome pentru alt spatiul ... deci ca o concluzie ... sa nu facem confuzie dintre spatiul pe care il cunostem noi pana acuma si spatiul Iacob, un spatiu neomogen pe care nici macar autorul acestui spatiu nu l-a putut aprofunda cum trebuie ... singurul lucru care l-a afirmat este ca acest spatiu poate fi o aproximatie a spatiului omogen ( din pacate nu am gasit argumente matematice care sa confirme lucru asta )... caracterul discutiei este unul filozofic, si nici pe departe nu are un caracter fizic ... asta e doar un vis a lui Iacob de a arata ca spatiul sau este strict legat de spatiul real.