-----------------------------------
Alexandru Rautu
18 Ian 2007 22:36


-----------------------------------
Intorcandu-ma la tine Rautu, vroiam sa-ti mai spun ca alaturandu-ti imaginea lui Einstein nu devii nici mai destept si nici cu mai multa autoritate in fizica, asa ca ar fi decent din partea ta sa respecti macar anii pe care domnul Iacob ii are in fata ta.
La asa comportamente vehiculate pe aceasta sectiune, de azi inainte ea nu va mai exista pentru mine.

Dar n-am obligat pe nimeni sa-si schimbe titlul topicului   :lol: am zis-o doar sa sublinez ce se vorbeste de fapt, sau ma rog doar partial, in seria articolelor "Armonia Universului Fizic". N-am vrut sa jignesc pe nimenea, daca s-a inteles altceva atunci nu mai e problema mea. 

Poate am avut niste scapari in unele mesaje ale mele, recunosc ... poate s-au datorat incapaciatii mele de a acepta teoria domnului Iacob printre gandurile mele, dar pot spune ca in cele  din urma am gasit si un loc si pentru ea ... chiar daca domnul Iacob va fi sau deacord cu modul meu de incadrare a teorii sale... opinia mea va fi tot acolo.

Nu cred ca-i vorba despre nici o autoritate ... chiar daca a parut sa fie asa. 

Oricum mersi pentru mesajul tau, si pt sinceritatea de care dai dovada. Mesajul tau m-a schimbat intr-un fel, sa zicem o mica lectie de viata, chiar daca cele scrise in post-ul acesta nu iti sugeraza acest lucru, sa stii ca m-a influentat intr-un mod pozitiv.