-----------------------------------
Doru Dragan
19 Ian 2007 17:49


-----------------------------------
Cand am intrat eu pe acest site, acum vre-un an de zile, mare parte din teoria dumneavoastra dle Iacob era deja postata. Din cate am observat eu la acea vreme, nimeni nu o bagase in seama sau daca o facuse, nu erau nici un fel de comentarii. Banuiala mea este ca toti cei care s-au aratat interesati cat de putin (la fel ca mine) s-au "lovit" de aceeasi lipsa de claritate a textului si l-au abandonat. La un moment dat din "caterinca" in "caterinca" am ajuns sa discutam si o parte a ideilor dvs. Eu unul, dupa ce am reusit sa depasesc dificultatile initiale, sustin ca am reusit sa inteleg ce vreti sa ziceti. De atunci am incercat sa va arat de cateva ori unde gresiti si in primul rand v-am facut reprosul limbajului criptic pe care-l folositi. Buba e ca dumneavoastra continuati sa sustineti ca sunteti in posesia unei teorii revolutionare, fapt care face aproape imposibila comunicarea. Eu va urez succes in continuare poate va va intelege mai bine zircon, de exemplu, cu toate ca pana acum nu am vazut observatii competente din partea lui. Macar rautu a facut eforturi sa priceapa ceva si sa duca o oarecare conversatie pe aceasta tema. Probabil ca ignorarea ar fi cea mai buna forma de respect.