-----------------------------------
alex1209
13 Apr 2014 12:59


-----------------------------------
Multumesc Ovidiu! :) 

Acum 4 zile am avut senin si am iesit iar la observatii. Iar in prima zi dupa venirea de la munte mi-a sosit si adaptorul universal pentru camere foto compacte. Il asteptam de vreo luna jumate si iata-l in sfarsit. 

Tot in acea seara am redescoperit aparatul meu foto. Am apasat din intamplare pe butonul "Delete" fara sa fiu in album sau in Menu si in dreapta jos imi arata ca schimba "f"-ul(2/3 sau 7/5 nu mai stiu sigur). Apropo, afara inca era lumina, cerul albastru, dar cu soarele apus de 15-30minute. I-am dat sa faca o poza, iar cu modul asta a durat 5 secunde sa faca o poza. Rezultatul m-a lasat fara cuvinte. In poza apareau stele pe care eu pur si simplu nu le vedeam pe cer  :shock: . Apoi m-am dus inapoi in casa, mi-a luat si trepiedul si m-am intors pe terasa blocului, ca sa pot face pozele nemiscate. si am inceput sa fac poze la tot cerul :lol: . Tot ce imi pare rau este ca nu am descoperit asta, cat am fost la munte. Dar tot e bine!  Cateva poze vedeti mai jos. Pozele sunt editate, nu sunt originale. Le-am dat contrast, le-am mai adaugat intuneric etc.

In timpul sesiunii de fotografii, a aparut in cadru si ISS(awesome) Am prins-o si in poze si am apucat sa o observ si prin telescop prin ocularul de 32mm. Ii distingeam panourile solare care erau foarte stralucitoare. Pot spune ca era de 2-3 ori mai stralucitoare decat Jupiter.

Am pozat si Luna cu aparatul pus pe adaptorul foto si le-am editat putin si pe ele.

Am pus adaptorul foto si la cautator sa fac poza cu noul mod pe care l-am descoperit la aparat.