-----------------------------------
Doru Dragan
12 Mai 2014 20:15


-----------------------------------
Dle Gaina, sunteti intr-o totala confuzie :( acesta este un forum al astronomilor amatori din Romania. Acceptam si profesionisti cu conditia unui respect reciproc. Eu de exemplu nu am nici un fel de respect fata de uni astronomi profesionisti romani cu lucrari publicate (copy/paste) si cu participari la tot felul de congrese si sipozioane. De exemplu, la tranzitul lui Venus din 2004 eu si cu prietenul Tavi Stanescu am filmat tranzitul iar dna Stavinschi (impreuna cu dl Mihoc) au elaborat un document in care au utilizat o imagine publicata de noi fara sa mentioneze sursa. La eclipa totala de Soare din 2006 dna Stavinschi a participat la congresul din Turcia iar eu am fotografiat eclipsa. Asa incat ... chestia cu "lucrari pubicate" nu e chiar o garantie 100%. La fel ca dl Blagoi (Erwin) nici eu nu am solicitat o relatie pe Linkedn ci sistemul face asta in mod automat. Si mie mi-a propus o gramada de relatii pe care nu le-am acceptat. Nu v-as fi acceptat nici pe dvs daca nu v-as fi cunoscut si daca nu mi-ati fi pus niste intrebari. Promit ca pe viitor sa va ignor in totalitate :) nefiind "profesionist" si neavand lucrari publicate.