-----------------------------------
Emil
25 Iun 2014 09:24


-----------------------------------
@ nobody
Aici iti dau dreptate, cu un singur punct detectia va fi imprecisa, pe de alta parte dupa cate stiu , Stromtracker-ul are o singura antena, dispozitivul de la blitzortung are doua (nu sunt sigur cat de mult isi spune cuvantul acest lucru). Pe de alta parte faptul ca blitzortung are deja dispozitive amplasate in America de Sud nu ma surprinde deoarece este un sistem mult mai ieftin si datorita acestui fapt a luat o asemenea amploare.
Remarcabil din punctul meu de vedere este situatia actuala in care un sistem de genul do-it-yourself precum cel oferit si dezvoltat de echipa blitzortung.org reuseste sa egaleze si chiar sa depaseasca din punct de vedere financiar, al performantelor si al zonei acoperite, sistemele comerciale.
Referitor la add-on-ul pentru Stormtracker si mie mi-a sughitat inima cand am vazut pretul.
La pretul asta insa
Includes LTS-2 Timestamp Card, GPS Receiver, 100 Feet of GPS Cable, GPS Mounting Bracket, DLL Software Library, Demo Software, and Manual.
nu stiu ce cauta acolo.
Pe de alta parte, acest add-on este produs (?) mai bine spus bazat pe Lattice, interesant ar fi de stiut daca exista un asa numit evaluation-board si daca da la ce pret.

Numai bine
Emil