-----------------------------------
Forever_Man
01 Feb 2007 11:02

Re: Dar daca ... ?
-----------------------------------


Ei, i-si dau seama ca suntem multi si cei trimisi sa ne observe si sa ne abordeze la niveluri mai mult sau mai putin inalt, manifesta o reticenta vizibila din cauza ca ori nu stiu inca de ce suntem capabili, ca rasa, ori sunt mai multe specii care stau si observa ce si cum facem noi zi de zi.

Eu nu cred ca rasa Umana nu poate face fata unei dezvaluiri a unor contacte Extraterestre cu civilizatia noastra, chiar si in numar limitat, bazate pe cunoastere si intzelegere din partea ambelor parti, dar cred ca asa ceva nu va exista , atat timp cat Omenirea, prin cei ce ne conduc sunt mai dispusi sa castige foloase prin intermediul fortzei, decat prin contacte pasnice intre " specii " din care cred ca am avea totzi ( si noi si ei ) de castigat.


Bine spus, sunt mai multe specii. Avand in vedere ca sunt mai multe specii, oare toate adopta acelasi comportament ? Se tem toate sa nu dezechilibreze cultura ?

SETI a promis ca atunci cand va primi un semnal din spatiu, va face totul public. Acest lucru nu va echivala cu insasi venirea extraterestrilor aici ? Nu va afecta in acelasi mod religiile lumii ? Mai ales daca semnalul va fi unul vizual, sa vedem si cum arata speciile respective ?