-----------------------------------
Mircea_Albu
02 Feb 2007 00:51

ACUMA NU CA VREAU SA FIU RAU DAR....
-----------------------------------
la un astfel de Dobson vi s-ar potrivi, macar in poza, o bluooonda de 45 de ani rujata excesiv, cu zambet de poza moarta de 20 de ani, asa cum sta bine modelelor care stau pe capote pentru reclame la marci de masini.

sa nu va suparati pe mine,  :oops:  dar am dreptate. :twisted: 
Vreau si eu o poza...
a Marii Galaxii din Andromeda sau a Cositzei Berenicei macar, facuta cu blonda... pardon, una dintre instrumentele d-sale Aecrimla.

La Blonde , sub 36 de ani m-ash mai uita dar la peste 40 nici nu ma uit ,.... doar ca posibile " Mame ale mele "...
Nu sunt chiar asa de batran cum ma cred altzii, dar nici asha tanar cum as vrea eu...

Vrei o poza cu mine sau cu ce vad eu in Telescop,... , daca o vrei pe ce-a din Telescop va trebui sa asteptzi pana in Martie cand ajung acasa, ca-ci voi fi plecat in Anglia pt 1 luna si nu voi putea sa duc " Boylerul " dupa mine.... :-( , iar daca vrei una cu mine , aia pot sa-tzi trimit una  :twisted:

Glumesc ... si eu dar ... i-tzi promit ca vei fi prima care vei avea pozele de inaugurare ale telescopului , asta dupa 15 Martie ac....

asta sa vezi si tu cum se vede cerul din RO..... nu din CA... :roll:

Pana atunci .... numai succes si impliniri Mai mult decat maretze in noua ta CA...sa  :-)