-----------------------------------
florin1982
02 Feb 2007 04:36


-----------------------------------
Nu este hardware-ul meu pentru ca nu eu am ridicat problema. Daca am nevoie de imagini din satelit/date meteo am de unde sa le iau.
 
Tu ai cerut informatii si tu ai venit ulterior cu sugestia de a folosi serviciul respectiv- eu doar am mentionat ca e posibil ca pe langa costurile de software sa ai si ceva costuri la hardware. Inca-mi mentin aceasta parere intrebatoare. Iar asta este partial dovedita de mesajul tau care ... spune :) "(placa dvb pci, lnb, system pozitionare motorizat)". Banuiesc ca respectivele componente nu-s chiar gratis... si nici antena parabolica nu-i gratis ca sa nu mai vorbim de restul de lucruri necesare. Prin urmare nu costa doar 100 euro cat costa software-ul respectiv. Ai si hardware care te arde la buzunar. La asta ma refeream.

Astept sa te vad cu statie de receptie pentru date meteo satelit si apoi sa ne povestesti cat te-a costat :) 

Florin

Cred ca am gasit ceva pe aproape de ce imi trebuie (echivalent cu ce produc canadieni pt america de nord si folosit de clear sky clock):