-----------------------------------
katran
21 Iul 2014 12:39


-----------------------------------
Domnilor , va multumesc . Apreciez mai ales faptul ca ati inteles corect motivul pentru 
care sunt prezent aici , iar treaba asta nu va deranjeaza ... Asta inseamna caracter , chestie 
pentru care am un respect deosebit . 

In alta ordine de idei , probabil ca nici macar nu voi incerca sa imbunatatesc instrumentul actual , 
nu merita timpul pierdut si nici banii investiti ... sa nu ma intelegeti gresit insa ... am ajuns de 
mult la niste concluzii destul de clare despre viata si lume in general : suntem prea saraci ca 
sa ne permitem lucruri de proasta calitate , si , nu poti face din rahat bici iar dupa aceea sa te 
astepti sa si pocnesca ... 

Sunt decis sa investesc cateva sute de euro ( maxim 1000 ) intr-un sistem complet , cat mai 
performant , dar asta numai dupa ce voi invata macar ce sa solicit de la acel sistem ... Nu ma astept sa recuperez banii aia ( in cazul in care interesul dispare , lucru destul de probabil la copii ... ) , asa ca nici nu vreau sa depasesc o oarecare limita ... Am cautat deja pe la " bazar " , sunt acolo cateva oferte , dar nu le pot judeca obiectiv , cel putin pana nu ma pun la punct cu notiunile de baza ... 


Bun , destul cu vorba , sa trecem la fapte !!! cheers.