-----------------------------------
crissgab
28 Iul 2014 23:37


-----------------------------------
Am tot citit posturile de pe acest forum din lipsa de vreme prielnica, nu stiu daca se cade sa postez aici alaturi de mari personalitati tinand cont ca nu am nici o bibliografie sau numar impresionant de tomuri ( 0 ) - dar cu toate astea nu inteleg de ce unii au un asemenea complex fata de un regim care nu mai exista de 25 de ani ( ce e drept mai sunt unii din fosta perioada inca in viata dar pe care ii consider fosile pe cale de disparitie ). Nici macar tata care, copil fiind, si-a vazut propriul tata ingenunchiat cu pistolul la cap si amenintat cu executia daca nu semneaza actele de expropriere, nici macar el nu mai nutreste vreun sentiment fata de comunisti prin simplul fapt ca totul a fost lasat uitarii. 
Se pare ca unii oameni inca traiesc in trecut sau trecutul e inca o actualitate pentru ei. Cat despre aceste campanii de denigrare a uneia dintre cele mai vechi si mai frumoase natiuni din Europa ( asa cum e pentru mine cu toate ca nu's orb si ii vad si 'mizeria' asa cum e ea ) - nu pot sa zic decat fie sunt purtate de personaje limitate, complexate, rupte de realitate sau cu  brainwash marca anilor 50 ( vezi cazul Pitesti, dar se poate extinde la toate tarile din est pe o perioada mai indelungata ), ori de persoane mancate de invidie ce nu stiu decat sa arunce cu venin in tot ce nu pot atinge.
Paradoxal faptul ca romanii in marea lor parte nutresc cel putin sentimente de simpatie fata de moldoveni, pe cand acestia din urma nu se opresc din a arunca cu ***** si fug tot mai mult cu bratele deschise spre est.