-----------------------------------
Ali Ali
02 Aug 2014 14:01


-----------------------------------
Ideal ar fi o persoana care a lucrat in Regat , multi ani intr-un domeniu adiacent sau macar indopat de aplicatii cu caracter tehnologic si/sau in domeniul stiintelor exacte. 
Acum cateva saptamani am angajat o "echipa" de editori (care scriu articole) ... au scris doar 3 articole dupa care am rupt legatura cu ei, problema e ca nu numai scriau "sec" dar erau si scumpi. Ideea e ca nu prea imi permit sa-mi angajez  o persoana din domeniu ... imi amintesc ca am vorbit candva cu-n cadru de astronomie (profesor parca) din america, domnul a acceptat sa scrie pt mine dar a cerut o suma uriasa (de unde atatia bani) :(
Ideal e sa fie in primul rand din Romania (preferabil din Timisoara sau Timis) ca sa tinem legatura de aproape, apoi trebuie sa stie engleza (nu neaparat si termeni tehnici, acum ca greseste 2-3 cuvinte din articol nu e o mare paguba).... si sa aiba un pic habar de astronomie (macar elementar). Bineinteles voi revizui si eu articolele si astfel poate diminuam greselile.

Daca nu am nimerit locatia perfecta sa-mi gasesc aceasta persoana macar ma puteti indruma unde as putea cauta asa ceva?