-----------------------------------
Ali Ali
02 Aug 2014 17:19


-----------------------------------
Poate ar fi mai bine sa ne arati ce ai facut pana acum, asa cum este, fara rusine
Nu e vorba de rusine dar nu-i vad rostu. 
In primul rand, limba engleza este foarte relativa. Daca vrei sa dai "culoare" textului iti cam trebuie un vorbitor nativ, care nu numai ca scrie si vorbeste engleza, dar si gandeste in engleza. Adica nu este chiar asa ideal sa fie in Romania.
Nu este chiar asa, intradevar depinde de tipul articolului .... articolele mele nu trebuie sa fie magice trebuie sa fie doar "news". Probabil a&#539;i citit site-uri gen space.com &#537;i altele... nu este vorba de cât de frumos a scris ala sau ala .... ci cât de "încredere" este sursa. 
Replicile referitoare la gramatica nu trebuie sa te intristeze
Am accesat acest forum nu pentru lec&#539;ii de romana ci strict pentru ceea ce am nevoie. Daca intru în conversa&#539;ii  "pro &#537;i contra" din acest forum atunci da .... îmi po&#539;i arata cât de bine te pricepi tu la limba romana &#537;i cât de prost &#537;i ignorant sunt eu dar nu în situa&#539;ia de fata. E ca &#537;i cum ai merge la un magazin &#537;i în loc sa te întrebe vânzătorul ce vrei sa cumperi i&#539;i spune de ce por&#539;i tricoul asta .... irelevant.