-----------------------------------
larrylart
03 Feb 2007 01:45


-----------------------------------
care daca cu toti le-am practica,nu numai pe forumuri ar
arata lumea putin altfel. 

Cu atit mai mult cu cit suntem relativ putini aici - daca mai exista si animozitati atunci oameni incep sa se inchida si asta nu duce la nimic bun.
Pe de alta parte, cu cit mai tare(violent) incerci sa convigi pe cineva ca greseste cu atit intapini mai multa rezistenta(legi actiuni-reactiuni se aplica). In general ai mai multe sanse sa faci partea adversa sa considere ce zici daca argumentul e constructiv si dovedesti ca cel putin incerci sa vezi lucrurile si din partea adversa. Chiar si asa, in multe cazuri nu trebuie sa te astepti ca partea adversa sa recunoasca imediat - pt ca aici intervine ego-ul si dureaza timp pana acest lucru e acceptat si asta se intampla de obicei mutual. Asta este nu trebuie sa uitam ca suntem oameni toti.

 In ce priveste multitudinea hobbyuriilor asa este ca sintem
limitati de timp si mai multi factori,cea ce pe mine ma determinat
sa ma acup numai cu un hobby pe o perioda de timp. 

Da, Hans si Abel, stiu. Eu mi-am facut un sistem de prioritati. Se pot aborda mai multe probleme daca te organizezi foarte bine. As vrea sa ma pot limita la un sigur hobby ...


Sper ca respectul fa&#254;&#227; de punctele de vedere ale celorlal&#254;i s&#227; nu te īmpiedice s&#227;-i contrazici atunci cānd va fi cazul 

Ahh nu, dezbaterea unei probleme si contra argumentele sunt foarte utile.
Multe ideii se nasc din dezbateri constructive.

Russel e un baiat destept.
Tine-mi si mie un loc de ferma langa tine Very Happy. Observatorul il facem noi, daca nu e prea multa poluare luminoasa.

Nu zice de doua ori ca acum ma apuc sa fac planurile :) Sicer sa fiu, consider posibilitatea asta de ani de zile. Rutina oraselor mari si stresul implicit nu stiu daca merita "bani" ... ajungi acasa dupa o zi de servici cu creierul pastrama si abia daca mai gasesti "resurse" sa faci ceace vrei de fapt in viata. Acum cu atit mai mult cu cit internetul iti da access la informatie din orice colt al lumii - nici macar nu te poti considera izolat.

vin si eu, vin si eu , vin si eu , suma de la 1 la n din vin si eu.
wait for me! Very Happy 

Pai atunci facem un sat de astronomi, fizicieni etc. Si daca valoare n-ului tau e suficient de mare construim si un Pub in mijlocul satului unde sa ne adunam sa dezbatem probleme :)

Larry