-----------------------------------
Vizitator
18 Sep 2014 23:21


-----------------------------------
Multam de toate cele. Proiect, da, imi doresc si finalitate.
Apreciez parerile ce vin din directii aproximativ diametral opuse. Ma refer la locatia geografica a fiecaruia dintre noi, sa nu ma intelegi gresit....  :D 
Da, am vazut postul si am fost un pic dezamagit initial, apoi am realizat considerentele pe care le-a avut in calcul.
Eu mi-s mult mai norocos dpdv sol, chiar e o vorba in sat, atunci cand se-apuca lumea sa culeaga pietrele/grohotisul din gradina : "o faci degeaba, cresc la loc!"  :shock: 
Recunosc ca nu-mi mai amintesc cum se comporta acoperisul caruciorului pe vremea cand ma plimba mama prin parc, dar a fost inspiratie de moment si am facut o paralela cu corturile tip iglu. Daca tesatura va fi bine intinsa nu cred ca vor fi probleme cu zapada iar dpdv vant, cred ca-l va "sparge" cu succes.
Am nevoie de elevatie pentru a depasi ceva obstacole (garduri/case/tufisuri) si am inteles/anticipat problema diminuarii rigiditatii odata cu cresterea lungimii stalpului.
Acum chiar ca ma roade, rau, partea cu rigiditatea, chix ca nu tind sa am stalpul perfect. Dar macar pe aproape.