-----------------------------------
zoth
11 Feb 2007 20:50


-----------------------------------
Nu vreau sa va contest pregatirea, dar de data asta cred ca va hazardati amandoi in afirmatii.
Lucrul asta nu il spun eu ci exemplul de mai sus al lui forever.
Ati uitat amandoi ca sunt o multime de tineri care isi cumpara instrumente din banii parintilor, ei fiind inca elevi.
Si pentru ca e necesar ca acestia sa aiba respectul cuvenit fata de munca celor ce i-au crescut, mi s-ar parea normal ca inainte de a cheltui acesti bani sa se informeze corect.
Este necesara aceasta documentare prealabila si pentru simplul fapt ca nimeni nu se naste cu astfel de cunostinte.
Am mai spus si vad ca e necesar sa mai reamintesc ca factorul uman este greu de supus statisticii, este greu de clasificat fiind extrem de alunecos.
Daca totusi doriti sa faceti o clasificare (care inca nu vad la ce foloseste), ar fi bine sa intruniti o grupa formata minim dintr-un sociolog, un psiholog, si un astronom profesionist care a lucrat multa vreme cu publicul si care impreuna sa faca un studiu serios pe subiectul in cauza.

Daca insa ati facut aceasta clasificare dintr-o simpla rautate, atunci ea tot nu foloseste la nimic si nici nu ar merita replica. Eu exclud din start aceasta varianta.