-----------------------------------
jimao22
15 Oct 2014 20:54


-----------------------------------
Proiectul nostru se afla abia la inceput si motivul pentru care l-am facut public a fost sa ofer ocazia si altora care vor sa participe cumva si se simt dornici sa o faca - sa faca acest lucru.
Sa nu va imaginati ca ce avem acum este mult si ne ajunge. Numai cine face astrofoto stie cu adevarat cu ce cifre lucram.
Nu va imaginati ca o sa construim ceva incredibil de costisitor si maret. Dar vreau sa construim ceva functional, ceva care sa-i deschida prietenului nostru o noua portita catre lumea exterioara. 

Nu cred ca va puteti imagina ce inseamna sa fi blocat intr-un scaun cu rotile o viata intreaga, fara sperante concrete ca ceva s-ar schimba in viitorul previzibil - si nici nu trebuie sa o faceti - decat atat cat sa realizati ca efortul nostru conjugat, mic - individual vorbind, poate face diferenta intre nefericire si deznadejde pe de-o parte si speranta si bucurie pe de alta.

Nu cred ca cineva care cocheteaza cu astronomia nu poate sa-si rupa din bugetul unei luni intregi, o singura data, macar 50 de lei pentru a participa la acest frumos proiect.

Am sa continui sa postez in masura in care lucrurile vor evolua, pentru a va arata unde suntem si a va convinge ca banii si donatiile voastre au ajuns acolo unde trebuie si unde e nevoie de ei.

Cine vrea sa doneze ceva pentru acest proiect - fie echipamente, fie bani, o poate face trimitandu-mi pm in prealabil. Obiectele pot fi trimise direct la George, banii la mine. Incerc sa-i centralizez si apoi, in baza unui buget sa vedem pe ce-i vom cheltui ca sa facem in primul rand mica constructie ce va adaposti totul si daca mai ramaane ceva, sa mai cumparam  ceva echipamente pana la final.

Numai bine!