-----------------------------------
Tavi F.
22 Oct 2014 10:07


-----------------------------------
Valabil!

Iar oglinzile astea sint pentru un proiect frumos, educativ si deschizator de cai! 
Se vede si ce poze ies prin telescopul incropit cu o asemenea oglinda, printr-o metoda foarte modesta si cu un focusor banal (fara micro reglaje, la F/D=~6). Daca oi mai apuca la planete, le voi afisa si pe acelea.

Chiar pe nimic nu le pot da, insa comunitatea ATM pare ca s-a polarizat in doua extreme, in functie de o anumita mentalitate mai mult sau mai putin cultivata in masa... ca o fi bine sau rau nu mai comentez... nici timp si relatii n-am ca sa ma implic mai cu spor in ideile pe care le sustin.

Camera web gata adaptata cuplarii la un telescop o voi dona sub alta forma, la pachet cu o oglinda principala.

Pret Oglinda D130mm; F800mm + camera Philips SPC900NC = 260 lei (cu transportul inclus)

M-am razgindit in privinta anuntului de donatie de acu' doua zile. Si pe mine ma impinge nevoia. Nu-i tocmai fair-play fata de persoana care mi-o donase si nici fata de cei interesati care m-au contactat ieri dimineata. 

PS: Stiu ca era impusa o limita de doua actualizari pe saptamina. Scuze. O sa am grija ca urmatoarea sa nu fie prea curind. 
Iar ca urmare a modalitatii de plata pe care am fost nevoit s-o adopt, acum accept din nou contactul pe e-mail: tavi.florian@gmail.com (doar in tara si, preferabil, daca nu raspund la pm in timp de o zi; deci, ca prima varianta ramine deocamdata pm-ul)

Probabil o sa mai am si alte astfel de oferte, o oglinda la pachet cu o pereche de discuri ADC pe care vreau sa le slefuiesc... Inca nu stiu precis tipurile de oferte, depinde de derularea mai multor chestii. Si eventualii interesati de ADC ma pot contacta la adresa de e-mail specificata. Un ADC complet se comercializeaza undeva la pretul de 380 euro, dar cu piesele optice de la mine si partea mecanica facuta in alte ateliere, se va iesi lejer la un pret total chiar sub jumatarea celui vehiculat pt. produsul intreg "de firma". Daca oi mai fi pe aici, o sa postez public detalii legate de subiectul ADC, cind va fi cazul.