-----------------------------------
StarChild
06 Noi 2014 10:52


-----------------------------------
S-ar putea sa fie mai mult decat gentuta. Daca poti i-al din germania.Eu toate accesoriile si telescoapele le-am comandat de acolo cu exceptia unor maruntisuri si am fost multumit.Ma rog, stau in austria, dar totusi ar putea fi o diferenta intre marfa pt nemti si ceilalti.

amice... daca tu, in anul 2014, crezi ca exista linie separata ptr produse ce urmeaza sa fie vandute in Germania, si linie separata ptr produse ce urmeaza sa fie vandute in Romania, esti naiv... naiv grav de tot... 
ce nu iti e clar, ca produsele din gama asta de pret sunt facute de acelasi Chan Kun Koi din China, si pleaca din China la acelasi pret de xxx Yuani (care probabil este 20% din pretul de vanzare la cumparatorul final). Diferenta de pret la cumparatorul final o genereaza, poate gentuta aia de care se facea vorba mai devreme, sau marja de profit a vanzatorului, sau taxele si accizele impuse de statul respectiv, TVA, si alte rahaturi de astea economice...  asa ca nu te mai imbata cu apa rece, cu binoclu ptr Germania si binoclu ptr Romania..... sunt sanse mari ca galbejitii aia de asambleaza jucariile astea nici sa nu stie unde se afla Romania si/sau Germania pe harta...si nici sa nu-i intereseze.