-----------------------------------
Tavi F.
28 Noi 2014 23:54


-----------------------------------
Voua chiar nu va e rusine de voi insiva, cei care deschideti discutii politice contrare regulamentului?! Apoi ii AMENINTATI cu bannari securistoide pe indivizii care au pareri diferite de ale voastre si "indraznesc" sa si le exprime, doar in contra replica (nu ca initiatori)!
Desi folosesc pluralul, nu vreau sa nominalizez pe nimeni, e clara derularea faptelor. 

Pretinsilor capitalisti, invatati-va cu democratia! Incercati sa respectati macar formal optiunile politice ale tuturor romanilor, optiuni care survin in urma unor conjuncturi ample. Generalizarile stupide arata doar plafonare mentala. Nici nu-i treaba voastra sa-i judecati pe alti votanti de statut egal. Nu ca ar trebui sa ma justific, dar eu am luat decizia de vot ca urmare a campaniei mizerabile, intense, agresive, unidirectionale si batjocoritoare la care asistasem pe net (cuibusorul "urban al intelectualitatii"). 

Citat din Ion Ratiu, o conceptie din perspectiva omului cu putere:

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine. Aceasta e esen&#539;a democra&#539;iei."