-----------------------------------
StarChild
07 Ian 2015 21:27


-----------------------------------
Locatia Lisa a fost adoptata nu datorita locatiei, care fie vorba intr noi nu e cea mai buna ptr astro, ci a fost aleasa ca fiind in centrul tarii, si deci relativ accesibila ptr toti din toate colturile tarii.
Au fost colegi din CJ, Timisoara, Constanta, DrTurnu Severin, nu mai stiu CatalinDumitru de unde a venit dar din Moldova oricum.... deci intelegi tu ideea.
Sigur ca la Cabana Rarau ar putea fi conditii ptr astro mai bune... poate.... dar nu este la fel de accesibila pentru multa lume. Si nu primeaza doar conditiile ptr astro, conteaza si conditiile de cazare, multi venim cu familia. Daca nu se mai doreste abordarea asta, stiu si eu niste platouri la peste 2000m unde putem avea cer extraordinar, dar dormim la cort.... ptr mine e ok si asa... dar probabil voi fi singur acolo sus, poate inca 1-2 oameni maxim :-d

Ideea acestei intalniri nu este de a avea un "astro party" exclusiv, ziua dormim si noaptea cascam ochii la cer. In timpul zilei se fac prezentari, discutii despre echipamente, mai socializam, iar seara trimitem nevestele si copii la somn si noi stam la cer....

Cum zicea @Erwin, citeste te rog topicul ultimei intalniri ( eventual si partea de impresii) si vei intelege cum se desfasoara o astfel de intalnire, cine si de unde vin, care sunt costurile, conditiile.