-----------------------------------
Tavi F.
19 Feb 2015 22:10


-----------------------------------
Ma gindeam ca si in vederea serviciului de garantie, cind e cazul, or exista semne cit de cit fara echivoc, prin care specilalistii de la service sa-si dea seama daca eventualul aparat pe care l-au primit fusese sau nu desfacut. Vopseaua am dat-o asa ca exemplu, normal ca o avea si rol de blocare. Or fi sau nu altele mai subtile...? Nu stiu.

Am vazut azi un anunt cam dubios de atractiv... vinzatotul inca n-a raspuns. Am intilnit tot felul de vinzatori, unii aroganti, altii superficiali spre agramati, "deranjati"... parca dezinteresati in a-si vinde propria marfa. Probabil o sa ramin la cei mai cooperanti, credibili in oferirea dovezilor si intelegatori ai situatiei (noi fiind necunoscuti, iar aparatul complex, folosit si fara garantie). 
Banuiesc ca site-ul okazii e cel mai de incredere, statistic vorbind, cu sistemul de calificative oferit.

O alternativa la 550D ar fi 60D care inca se mai gaseste nou, insa prea scump pentru mine.

In ultima luna, am cautat de m-am saturat in toate segmentele pietei foto digitale (e adevarat, nefortat de nimeni, nu ma pling), luind in calcul multe criterii si compromisuri in functie de necesitatile personale. 

Daca cineva mai stie vreun alt model de aparat foto, cu obiectiv detasabil, capabil de filmare in functia "crop movie", chiar l-as ruga sa ne spuna... poate or fi si altii interesati.
S-ar putea sa fie un Nikon, dar din clasa elitista a preturilor... n-am aprofundat, n-avea rost.