-----------------------------------
raduM
27 Feb 2007 00:34


-----------------------------------
O mie de ani bafta, Forever.
Dar mai chinuie-ti si tu profesorii (chiar daca sunt morti deja si inca mai vin la scoala) sa faca publicitate, vorbeste cu inspectorul de specialitate (matematici) poate o mai fi vre-un amarat  :?: pasionat pe-acolo. Inspectoratul a primit o circulara prin care se precizeaza data si modul de desfasurare a olimpiadei judetene.
Mai pe scurt: cere-i (tu insuti, ce D-zeu, fa-te tare daca din partea aia  :lol: pretentioasa nu ai sprijin!) inspectorului de Matematici sa trimita o nota telefonica la toate scolile din judet, prin care sa anunte Olimpiada. Daca face nazuri, spune-mi numa', ca-l rog eu (pe bune). Altfel, cu toate afisele (stii ca am facut si noi asta  :? ) oamenii habar n-au (am proasta senzatie ca daca unii nu stiu ce scriu, cei mai multi nu stiu ce citesc chiar daca citesc.  :cry:  - poti sa ma citezi  :wink: ). Am intalnit la mine scoli (si nu de la Ghemuitii De Mai la Vale, chiar din Roman - ce jenant :oops: - ) in care nu se stia ca exista o olimpiada de Astronomie  :!:  :!:  :!:  :!:  :!: .  
:cry:  :cry:  :cry:  :cry:
Altfel: Voi veni si eu anul asta la Nationala, ca indrumator :? (abia -abia invat si eu niste chestii...) de lot. Poate ne (re)vedem  :D .

Dar: pune piciorul in prag, Forever. Cu tupeul generat de constiinta ca trebuie facuta chestia asta si trebuie facuta bine. Esti om care a obtinut un loc meritoriu la Olimpiada de la Cluj din cate-mi amintesc, nu?
Pune-ti ochelarii de Terminator; asta o sa fie Cea-Din-Urma-Olimpiada  8), (esti la limita de varsta, nu? - as vrea sa nu mai tin eu bine minte si sa fii mai tanar) deci lupta pentru ea. (iata si de ce: peste 50 de ani, vei sti ca ai facut tot ceea ce trebuia sa faci) 
Mult succes cand ne vom vedea acolo.  :D