-----------------------------------
ovidiuv
04 Mar 2015 21:07


-----------------------------------
Salut din nou, 

Ca idee, a aparut relativ de curand (si chiar pe acelasi site) anuntul vanzarii unei proprietati care contine unicul observator privat comercial din La Palma (al unui spaniol din peninsula stabilit demult in La Palma). 

Pe scurt, nu cere "decat" 400 de mii si posibil ca nici macar telescoapele nu intra in banii astia :) - anuntul aici: http://www.angel-immobilien-sl.com/C-2269EN.php

Asa ca concurenta in domeniul asta, practic nu prea exista in La Palma (foarte curios dar adevarat) - eu mai cunosc doar vreo doua initiative similare dar nici un alt observator privat pentru public aici, afara de cel de mai sus unde orice vizita la observatii cateva seri costa destul de mult. 

Referitor la proiectul meu, luni vom merge sa vedem cele trei proprietati de care v-am zis. O sa va scriu dupa asta mai multe celor interesati  in privat, vom analiza si discuta, apoi vom hotara daca si cand facem ceva, si poate chiar sa mai discutam in Romania unde voi veni in vacanta intre 15 mar - 2 mai. 

Multumesc foarte mult lui Catalin pentru interes si oferta, neaparat sa ne vedem in Bucuresti cei interesati si sa discutam mai multe (in saptamana 15-21 martie). 

Ovidiu