-----------------------------------
IccyNecro
01 Mar 2007 12:22

RE..who i`m.....i think i don` know too^^
-----------------------------------
Re...re=salut.. Invat in clasa IX, la profil de mate-info bilingv-engleza <nici eu nu pot pricepe cum e numa intensiv engleza dk e bilingv...da` ma rog^^...> Hoby-urile mele sunt muzica rock <in special black metal- altar/ children of boddom>/pcgurile-adik pc game`urile < in special mmo-rpg/rpg/stategy- ex diablo series/ lineage2/ praetorians>/vreau sa termin cibernetica/imi plac mult istoria, matematica, informatica si fizica/ inca de mic erau interesat in "extraterrestrial live"...poate ca ma uitam prea mult la discovery... accountu` meu de yahoo e iccynecro_a(@yahoo.co.uk)/ MSN iccynecro@msn.com ... -nu prea stau decat pe invizibil...- Am intrat aici prima data pentru a gasi niste date -un referat de fizica-. Sper sa invat ceva de la voi, deoarece de la scoala nu prea am ce invata despre acest domeniu... Tnk a lot because m-ati inclus intre voi...adica pentru ca inca nu mi-ati dat bann^^... Mottoul meu e "nu toate pasarile ce zboara se manunca", citat din Al. Lapusneanu, de C. Negruzzi