-----------------------------------
Forever_Man
10 Mar 2007 21:08


-----------------------------------
Mesajul urmator l-am pus si pe olimpiade.ro

Din 25/30 de puncte, cate am facut, am luat doar 16,5/30. Le multumesc profesorilor de fizica (,) care au corectat, pentru cunostintele lor avansate de astronomie. Eu am facut total diferit fata de barem, caci doar am propriul meu mod de gandire. Am folosit si lucruri pe care nu ar fi trebuit sa le stiu.  Si in plus la ultima problema in barem era gresit raspunsul. Dar de, daca nu corecteaza un profesor specializat, el se va uita dupa barem, nici nu va incerca sa inteleaga. E ca acolo bine, nu e, atunci e gresit. 

Chiar daca am fost primul mie frica sa nu cumva sa nu merg mai departe. Oricum, daca e asa, voi face contestatie si imi voi corecta eu propria lucrare.  

P.S. Nu imi place ca toti asociaza astronomia cu fizica, cand sunt total materii diferite. Dar daca vreau sa intru cu premiul 3 la automatica, atunci probabil ca mi se va raspunde ca astronomia e altceva. Unde e corectitudinea ? 

Astronomia e stiinta care te face sa visezi asupra lumii, asupra fiintelor care traiesc acolo, la minunatiile care se afla prin spatiu. Fizica e o chestie aspra care pe mine nu ma atrage deloc.