-----------------------------------
Dbird
12 Iun 2015 09:01


-----------------------------------
Este foarte adevarat ceea ce spune adrian.b. Si linkul lui Matrix foarte instructiv, dar deja chiar depasit. Am intalnit cazuri in care intr-un binoclu CZ original toata optica era schimbata cu una japoneza BK7 ! - si chiar daca binoclul fusese bine reglat si curatat, practic nu merita banii de CZ!. Poate ca ar fi bine intr-adevar un topic separat de falsuri intalnite de noi, spre atentionarea tuturor. Prin astfel de topicuri, eu zic ca putem "modela" sau mai bine zis "minimiza" sansele escrocilor.
Dar postul meu nu la asta se dorea a se referi , ci la faptul ca cele 2 binocluri CZ oferite aici la vanzare sunt intr-adevar originale. Personal chiar imi pare rau ca nu imi permit monetan sa le fi luat
Eu, poate gresesesc, dar nu ma pot abtine, daca vad la noi pe site la vanzare ceva evident "mascarit" cam intervin in limita bunului simt, spre informarea colectivitatii noastre unde imi place sa cred ca suntem oameni in adevaratul sens al cuvantului, deci am oarece pretentii. Cei ce vand falsuri sau facaturi cum vreti sa le spunem, e problema lor si au alte siteuri specializate in vanzari, dreptul lor. Binenteles mai exista si cazuri in care vanzatorul, prost informat, sau pacalit la randul sau, ofera altceva decat realitatea. Deci cu atat mai mult ar trebui sa intervenim si sa dam lamuririle cuvenite.
Cer senin tuturor!