-----------------------------------
Dbird
25 Iun 2015 15:09


-----------------------------------
Tine cont de sfaturile date de Teo si Erwin. Au mare dreptate. Nu te grabi si mai strange ceva bani. Mergi cel putin pe un 10x50, functie de buget (e un inceput relativ ok si pt. astronomie si cu aplicatii foarte bune in terestru).
Cat despre cele 2 pozitii mentionate, despre primul am mai vorbit, iar celalat rubiniu l-am testat rapid si nu prea merita banul. Are acea tenta vezuie tipica depunerilor rosii de slaba calitate, are reflexii fantoma ...nu prea merita banii (ca o paranteza mi-a adus aminte de seria "verde" a lui ASAHI Pentax si chiar emisiile Breaker - ca si colorit - reflexii parazite. culmea ca definitia nu era chiar rea la bresser rubiniu, dar ce folos).
Pleaca la achizitie, macar de la un Bresser Hunter 10x50 BK7 (sau la altceva functie de cat strangi). Citeste mai mult despre binocluri aici pe forumul nostru, si vei avea o pozitie mult mai ferma si coerenta vis a vis chiar si de marketingul violent profesat de multii vanzatori de binocluri de la noi. Si eventual mai intreaba caci si noi mai putem da cate un sfat cat de cat corect vis a vis de unele emisii existente.