-----------------------------------
gil03
28 Iun 2015 16:03

Buna ziua
-----------------------------------
Cam asa ar arata varianta finala . Puncte bune : vibratiile au disparut definitiv . Puncte mai putin bune : spiderul care tine picioarele trepiedului nu se afla la mijloc ci la baza , lipseste un maner pentru controlul miscarii pe altitudine ca la azimut . Montura a fost testata la Luna si Saturn  intre orele 12.30-1.00 pm   din balcon ; vibratiile au disparut complet ( dupa cum se vede '' mesterul "' a preferat solutia cu rulmenti conici si pentru miscarea pe altitudine ) . Din punctul meu de vedere montura  merge minunat ( totusi luati in calcul ca nu am manevrat alte monturi pana acum  ) .Ramane de vazut cum se va comporta in natura cand o sa vada un pic de vant . Saptamana viitoare ( sper sa am timp ) va primi manerul pentru controlul miscarii pe altitudine si un suport pentru laser . Multumesc inca o data pentru incurajari si observatii . PS : pozele sunt executate la '' mester '' acasa . Pacat ca nu am avut si tubul la mine , zona este absolut minunata . Dambovita , Moreni , Colibasi .