-----------------------------------
Dbird
29 Iul 2015 11:52


-----------------------------------
Momentan am folosit pentru binocluri de acest tip, pentru astro, un trepied. Trepiedul meu este foarte solid si bun , nu am ce sa ii reprosez decat slaba funtionalitate in acest regim. Respectiv este aproape imposibil sa vizualizezi parte superioara a cerului pozitia in sine la ansamblul binoclu trepied fiind foarte proasta. Si cele mai frumoase imagini , sunt mereu excat in aceasta zona :).
Astfel consider ca nu merita sa dai atat de multi bani pe un trpied, ci mai bine sa inceri din ei sa itifaci o montura dedicata. 
Sunt si eu in acesta situatie in care inca nu am reusit sa imi finalizez o montura pe gustul meu. Exista foarte multe idei si schite si aici la noi pe forum si pe altele de pe net. Merita sa studiezi un pic si sa incerci sa realizezi modelul care iti pare cel mai potrivit pentru tine.
Cand voi termina ansamblul, la randul meu, voi posta si solutia mea (momentan am probleme sa ma hotarasc la scaunul in sine, caci de aici vreau sa plec de  la o pozitie cat mai comoda si apoi pe langa ea restul.).