-----------------------------------
renegatul
08 Sep 2015 14:51


-----------------------------------
Mai pun ceva detalii , sunt incantat de el , ma tem sa va spun ce am platit in talcioc in salzburg Dumineca pe el....................20 Eu. :geek: 
Tipii se pare ca se ocupa  cu "Import-Export" Smecheria a fost ca l-au capatat cu filtrul de infrarossi rabat in ocular ceea ce face ca in partea stanga sa nu se distinga absolut nimica , e ca un ecran mat ,se distinge doar sursa de IR , cum se vede pe una din pozele care le pun.
deci vandut ca murdar sau ce stiu eu ce or fii gandit...
Ajunge sa invarti ocularul stang ,la -7 dioptrii si sa inclini binoclul la stanga apoi sa invarti ocularul inapoi, ceea ce blocheaza filtrul in fata ferestrei rosii , unde se si incarca de la lumina soarelui...si voila  :mrgreen: 

Aspectul fara gume e .....sa zicem  "deosebit" ,tre sa-ti placa  mult ca sa-l gasesti frumos :roll: 
Sursa de iluminat cu fiola de tritium , nu thorium cum am scris mai sus, functioneaza inca, problema e ca tritium are un termen de injumatatire de ca 10 anu ori al meu e fabricat 1987 , deci nu mai e mult tritium inuntru, in ce s-o transforma ?
Cu ochii acomodati la intuneric se distinge placa  gradata  bine dar cred ca deja cea mai slaba sursa de lumina ajunge a nu se mai distinge nimica, din pacate
 :( 
Pozele cu detalli: