-----------------------------------
MirceaDP
12 Oct 2015 17:25


-----------------------------------
@2SKY - imi pare rau dar nu pot inca sa dezvalui aici teoria mea (trebuie expusa toata pt.a putea explica acest efect secundar) pentru ca, asa cum am mai scris, nu e inca publicata. Te asigur insa ca voi explica totul pana la urma, fie ca se adevereste, fie ca nu. Tot ce pot sa spun este ca teoria mea este in acord cu teoriile acceptate, mai exact cu rezultatele lor, doar ca explica unele lucruri/fenomene in mod diferit, mai simplu si mai logic, permitand, pe baza noului model, nu doar intelegerea mai usoara a rezultatelor de pana acum (ex.: https://en.wikipedia.org/wiki/Frame-dragging), ci si prezicerea de efecte inca necunoscute (am imaginat 5 teste/experimente in total; cel cu Venus e nr.3, dar e cel mai usor/ieftin de facut).

Apropo de testul cu Venus, este cineva dornic & capabil sa verifice daca apar acele devieri? Poate aveti/exista clisee cu zona de langa Venus din perioade propice anterioare ... Oricum, perioada propice de acum mai tine suficient pentru a se putea face observatii noi.

In ultimele zile am regandit putin problema si am ajuns la concluzia ca devierile sunt ceva mai mici decat am crezut initial, deci e posibil sa fi scapat neobservate, mai ales ca nu prea cred sa fi verificat cineva cu atentie ...

Apropo de "usor/ieftin de facut", sunt dispus sa platesc pentru observatii & interpretare, mai ales daca nu se adevereste predictia mea, pentru ca o confirmare ar putea aduce niste beneficii/recompense muuult mai mari.