-----------------------------------
Mitu Catalin
01 Dec 2015 16:32


-----------------------------------
Corect .Studiul asta recent al NASA mi-a dat apa la moara , dar de mai de mult am ajuns la concluzia ca nu avem prea multe civilizatii inaintase .Totul a plecat de la informatia ca sist solar e format din resturile a doua generatii de supernove .Cand adaugi 5 bil ani plus timp formare a doi sori (prima generatie s-a format f repede si a evoluat foarte repede dar urmatoarele au evoluat intr-un univers asemanator cu cel al nostru ) din praf varsta universului nu mai pare a fi foarte mare . La asta am adaugat cunostintele despre procesul de  evolutie a speciilor si am observat ca si in domeniul asta Pamantul nu a dus lipsa de stimuli . In lipsa de factori de stress externi evolutia inceteaza .In cazul nostru acesti factori au fost atat numerosi cat si la limita desi e loc de interpretare . O extinctie tipica pamanteana se ocupa de 75% din specii . E loc de mai bine in sus dar nu prea mult ca incep sa apara sanse sa moara produsul rafinat ...si asa noi oamenii am trecut prin perioade in care intreaga populatie numara doar 2000 capete (pletoase)