-----------------------------------
Emil
12 Dec 2015 13:53


-----------------------------------
"Dincolo de stilul asta tabloid abordat de unii indivizi ca o tentativa disperata de reabilitare a validitatii argumentelor lor"

Cred ca in situatia data, tu ar trebui sa ne demostrezi ca nu avem dreptate.

In afara de o avalansa de operatiuni copy-paste pana acum nu am vazut nimic concret. Ba mai mult ai reusit ca te auto-contrazici. Ti-au fost puse intrebari, ai refuzat sa le raspunzi si ai inceput sa dai vina pe altii. TE-AM intrebat cum influenteaza o miscare mecanica SNR-ul, pauza, ai facut pe mortul in papusoi.
Singurele opinii care te intereseaza sunt cele care confirma parerea tau sau opiniile tale. Asta este atitudinea tipica de troll.

Parerea personala in cazul tau este ca ai acumulat o anumita cantitate de informatie si crezi ca acum ai acess la adevarul absolut insa informatia nu a fost digerata complet. Personal am trecut si eu prin aceasta faza asa ca nu considera afirmatia precedenta ca o jignire.

Ce ar fi daca ai pune mana pe niste fisiere fits si ai aplica pe ele procedurile de care vorbesti tu dupa care ai trece la interpretarea rezultatelor. Vad ca ai studii superioare, nu vad de ce ar fi necesar sa iti spun eu ce ai de facut atunci cand vrei sa demonstrezi practic o idee. Nu ai 4 clase ca sa fie tot timpul necesar sa ti se dea mura in gura ce ai de facut.

Surse fisiere fits
http://fits.gsfc.nasa.gov/fits_samples.html