-----------------------------------
Ovidiu M. 
10 Ian 2016 16:13


-----------------------------------
Mul&#539;umesc pentru deschidere &#537;i completare :) &#536;tii,  as fi putut sapa pe topicuri vechi de ani de zile sau pe surse externe, însă sunt doua mari considerente pentru care nu fac ăsta.  O data pentru ca în timp experien&#539;ă colectiva se îmbogă&#539;e&#537;te &#537;i punctele de vedere pot capătă noi valen&#539;e , iar al doilea considerent ar fi pentru ca o calitate indispensabila pentru prosperitatea unui forum este dinamica. Fără tópicuri noi, chiar &#537;i repetitive în limitele bunului simt, aceasta calitate dispare &#537;i automat, interesul vizitatorilor de a se alătură se diminuează. 
Am sim&#539;it nevoia sa fac aceste precizări pentru  a fi mai bine în&#539;elea&#537;a participarea mea la activitatea forumistica.

Scuze pt diacritice. Scriu de pe o tableta necunoscuta.

Later edit:
Mda....sunt greusoare Hyperioanele...bat spre 400 grame si paradoxal, focalele mai mici sunt mai grele. Dar ce sa i faci, nu se poate si camp larg si corectie buna si greutate de ortoscopic. In dobul meu ar sta bine cred, fara sa destabilizeze. Cel putin am un ocular de 330 grame care nu creeaza probleme in sensul asta.